Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

 

Ο κύκλος της βίας
Από την κακοποίηση ζώων στην ενδοοικογενειακή βία 

Η πρωτοβουλία της ημερίδας ανήκει στην Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία και στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, και πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη.

Η Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης έκρινε το θέμα της ημερίδας επίκαιρο και με ιδιαίτερες προεκτάσεις, τόσο εγκληματολογικές όσο και κοινωνικές.

Οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και τα στελέχη της κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να εξασφαλιστεί η επιτυχία της ημερίδας και η συνεργασία όλων ήταν άριστη και εποικοδομητική. Το κόστος πραγματοποίησης της ημερίδας κάλυψαν εξ ολοκλήρου ελληνικά ιδρύματα και επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ώστε η ημερίδα να μην επιβαρύνει καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό. Η άμεση ανταπόκρισή τους παρά τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, αποτελεί αναγνώριση του έργου της ΕΛ.ΑΣ. και επιβεβαιώνει τη σημασία του θέματος της ημερίδας, για την κοινωνία.

ΔωρητέςΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΡΕΛΙΑ

Χρυσοί Χορηγοί: ALPHA BANK, EVEREST, HILTON ATHENS, NOVAERA ENERGY

Χορηγοί: DIRECTION, SIRIOS SHIP MANAGEMENT CO LTD, KOSMOCAR, ROYAL CANIN

Στηρίζουν: HELLAS GOLD, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, J. WALTER THOMPSON ATHENS

Ενισχύουν: COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, PIZZA HUT, WIND, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, BUSINESSNEWS.GR, PROVET, ΤSANTALI, AEGEAN AIRLINES, VOLKSWAGEN, BAYER HEALTH CARE

Ομιλίες - Video  |  Διανεμηθέν Υλικό  |  Παρουσιάσεις  |  Ευχαριστήρια  |  Photo Gallery