Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της ανταγωνιστικότητας στην Ελλάδα, η “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” υποστηρίζει και την 2η διοργάνωση των βραβείων “Made in Greece", που αποτελούν μια σημαντική πρωτοβουλία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ. Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2013 και αγκαλιάστηκε από το ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον, ενώ αναδείχθηκαν 7 νικητές από τις 122 υποψηφιότητες που προέκυψαν συνολικά από 85 επιχειρήσεις, οργανισμούς και συνεταιρισμούς.

Σκοπός των βραβείων είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των παραγωγικών επιχειρήσεων, οργανισμών, συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και προσωπικών προσπαθειών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και δημιουργούν σημαντική προστιθέμενη αξία στην Ελληνική οικονομία. Η διοργάνωση πραγματοποιείται Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού. 

Σε ποιους απευθύνονται

Τα βραβεία «Made in Greece» απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που παράγουν στην Ελλάδα και οι δραστηριότητές τους εμπίπτουν στις κατηγορίες των βραβείων.  

 

Κατηγορίες βραβείων

  • Βραβείο Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος
  • Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος
  • Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας
  • Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας
  • Βραβείο Αγροτικής Αριστείας
  • Βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας
  • Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας
  • Βραβείο Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας 

Υποβολή Υποψηφιότητας

Υποβολή αιτήσεων ηλεκτρονικά στο http://www.madeingreeceawards.gr/  μέχρι  την 30η Σεπτεμβρίου 2015. 

Τελετή Απονομής  των βραβείων

Η τελετή απονομής των βραβείων «Made in Greece» θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του προσεχούς Νοεμβρίου. Κατά την απονομή θα  παρουσιαστούν όλες οι υποψηφιότητες που προκρίθηκαν στην τελική φάση και θα τιμηθούν όλες οι προσπάθειες σε επιχειρηματικό και ατομικό επίπεδο, που αντεπεξέρχονται δυναμικά κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται η χώρα. 

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στον θεσμό των βραβείων «Made in Greece» και όλοι μαζί να Επιβραβεύσουμε την παραγωγή, να αναδείξουμε την Ελλάδα!

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της Ελληνικής Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.)

Γεώργιος Αυλωνίτης

Καθηγητής & Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΟΠΑ και Πρόεδρος της ΕΛ.Α.Μ.

Γεώργιος Μπάλτας

Καθηγητής και Πρόεδρος Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας» του ΟΠΑ και Μέλος της ΕΛ.Α.Μ.

Προκόπης Θεοδωρίδης

Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Γενικός Γραμματέας της ΕΛ.Α.Μ.