Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

 

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στηρίζει τον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου που θα λάβει χώρα στις 5 Μαρτίου 2017 με τη συμμετοχή φιλάθλων δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμο Ναυπλιέων, ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Δρομέων Αργολίδας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος) του Πανεπιστημίου Harvard, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, της Συμμαχίας για την Ελλάδα και του ΕΟΤ.

Επίσης στα πλαίσια διεξαγωγής του Μαραθωνίου, θα διεξαχθούν οι αγώνες: Ημιμαραθωνίου, αγώνα 5χλμ. (δυναμικό βάδισμα και αγώνα για μαθητές Γυμνασίων-Λυκείων), αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς 2,5χλμ. (δυναμικό βάδισμα και αγώνα για μαθητές Δημοτικών Σχολείων). Ο αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς είναι αφιερωμένος στη στήριξη του Γηροκομείου Ναυπλίου στο οποίο θα αποθδοθούν τα όποια έσοδα από τη συμβολική συμμετοχή των φιλάθλων δρομέων.

Οι διαδρομές θα έχουν αφετηρία μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια. Οι διαδρομές των 5 & 2,5 χλμ. έχουν αφετηρία στην παραλιακή Λεωφόρο Μπουμπουλίνας μπροστά από την πλατεία Φιλελλήνων. Όλες οι διαδρομές έχουν τερματισμό μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ.