Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

                                                                                         

Από σήμερα 21 Μαρτίου και μέχρι το Σάββατο 8 Απριλίου στους φιλόξενους χώρους της Lamda Development, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, παρουσιάζεται η έκθεση ζωγραφικής με θέμα "Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών". Η έκθεση θα είναι ανοιχτή σε όλο το κοινό καθημερινά από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Όσα σχολεία επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν ομαδικές επισκέψεις καλώντας στα τηλέφωνα 2131520505 και 2106924558. Παράλληλα στο χώρο της έκθεσης λειτουργεί και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στις 20 Μαρτίου από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αντιπροσώπευσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κος. Δημήτριος Αναγνωστάκης και στελέχη από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Χαιρετισμούς απηύθυναν στους παρευρισκόμενους η επίτιμη καλεσμένη και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της έκθεσης κα. Κάρμεν Ρουγγέρη, η Γενική Διευθύντρια του Golden Hall κα. Ρενάτα Τσαούση, ο Γενικός Διευθυντής της ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κος. Γιώργος Καλούδης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας. Στα εγκαίνια της έκθεσης μεταξύ άλλων παρευρέθησαν εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών που ασχολούνται με θέματα σχετικά με τα παιδιά και φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι μικροί "ζωγράφοι". 

Τα μηνύματα που δόθηκαν από τα παιδιά πολλά και ποικίλα, "μη μιλάτε στο κινητό όταν οδηγάτε ", "φοράτε όλοι ζώνη και κράνος", "μπαμπά μην περνάς με κόκκινο φανάρι", "μαμά μην τρέχεις", "μην πίνετε ποτό", "μην καπνίζεις", "δεν περνάω το STOP", "σεβαστείτε τον ΚΟΚ", "Μαμά, μπαμπά πώς θα μεγαλώσω τώρα μόνη μου;".