Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

Η Παγκόσμια Ημέρα Νερού για το 2020 έχει θέμα, "Νερό και Κλιματική Αλλαγή". Το νερό είναι το κύριο μέσο με το οποίο η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τα οικοσυστήματα της γης και κατά συνέπεια τη ζωή όλων μας. Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ πηγάζει από τον Όλυμπο, το υψηλότερο αλλά και το πιο προστατευμένο βουνό της χώρας, αφού από το 1981 έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως Διατηρητέο Οικοσύστημα της Παγκόσμιας Βιόσφαιρας. Από το οικολογικά σχεδιασμένο εργοστάσιο στους πρόποδες του Ολύμπου, το πρώτο "πράσινο" εργοστάσιο νερού στην Ελλάδα, μέχρι τη χρήση φιαλών με μειωμένο ανακυκλώσιμο πλαστικό PET, το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Νερού όχι μόνο με ευχές αλλά με συγκεκριμένες πράξεις και καλεί όλους μας να "παίξουμε το δικό μας ρόλο" στην αναβάθμιση και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ο φετινός εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, όμως, παρουσιάζει μια σημαντική ιδιαιτερότητα αφού γίνεται στο πλαίσιο της πανδημίας του ιού covid-19. Το νερό και σε αυτές τις συνθήκες έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών συστήνεται από όλους τους ειδικούς για την προστασία μας. Για να μείνουμε, λοιπόν, όλοι υγιείς πλένουμε τα χέρια μας, χωρίς να σπαταλάμε το νερό, μένουμε σπίτι και δεν ξεχνάμε να πίνουμε 8-10 ποτήρια νερό τη μέρα, για να παραμείνουμε σωματικά και πνευματικά υγιείς.

Η εταιρεία Σ. Μεντεκίδης Α.Ε. από την πρώτη στιγμή και με ιδιαίτερα υψηλό αίσθημα ευθύνης, έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία των ανθρώπων της, εργαζομένων, πελατών, προμηθευτών, συνεργατών, αλλά και έναντι της ελληνικής κοινωνίας και της πατρίδας, έχει πάρει μία σειρά από προληπτικά μέτρα, επιπλέον αλλά και χρονικά νωρίτερα και από αυτά που έχει ζητήσει μέχρι στιγμής η ελληνική πολιτεία. Στόχος μας είναιο να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19  αλλά και να διασφαλίσουμε την  απρόσκοπτη λειτουργία των δύο εργοστασίων και της εταιρείας, μέσω της ομαλής και συνεχούς τροφοδοσίας των προϊόντων της στο κοινωνικό σύνολο, και εξυπηρετώντας τους πελάτες μας και τους καταναλωτές.

Μας στηρίζουν...