Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

Το πρόγραμμα του Ιδρ. Vodafone συμπλήρωσε τα 10 χρόνια του Περισσότερους από 434.000 ανθρώπους έχει ωφελήσει έμμεσα το πρόγραμμα World of Difference του Ιδρύματος Vodafone στα 10 χρόνια λειτουργίας του, ενώ, παράλληλα, έχει προσφέρει απασχόληση σε 89 νέους και συμβάλει στην ενίσχυση 81 ΜΚΟ σε όλη τη χώρα.

Τα στοιχεία προκύπτουν από μελέτη μέτρησης κοινωνικού αντικτύπου του HIGGS (Higher Incubator Giving Growth & Sustainability) για τα οφέλη και την κοινωνική αξία του, για τα οποία το πρόγραμμα απέσπασε Platinum διάκριση στα Responsible Management Excellence Awards 2020 του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (Eben GR).

Μεταξύ άλλων, βρέθηκε ότι τo 85% όσων συμμετείχαν στο πρόγραμμα συνεχίζουν να εργάζονται και σήμερα, το 52% απασχολείται στην Κοινωνία των Πολιτών και το 85% των projects που υλοποιήθηκαν, συνεχίστηκαν και μετά τη λήξη του. Επίσης, 41% των ΜΚΟ που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι, μέσω του προγράμματος, ενισχύθηκε η αναγνωρισιμότητά τους, δημιουργώντας και άλλες συνεργασίες, ενώ 93% των συμμετεχόντων και 75% των ΜΚΟ ανέφεραν ότι οι νέες τεχνολογίες και η συλλογική δράση μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων. 

 

Μας στηρίζουν...