Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

Η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης αναδείχθηκε Επιχείρηση της Δεκαετίας στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε για έκτη φορά η Direction Business Network, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021. Η Αλυσίδα κατέκτησε την κορυφαία διάκριση της φετινής διοργάνωσης μετά από ψηφοφορία, μεταξύ 8.500 υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις.

Υποψήφιες ήταν 20 από τις πιο σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις με θετική πορεία και δυναμικές κινήσεις ανάπτυξης στην δεκαετία 2010-2020, οι οποίες προέκυψαν μετά από διαδικασία προεπιλογής, στην οποία προχώρησε η ειδική επιτροπή βραβεύσεων της διοργάνωσης, μετά από έλεγχο των οικονομικών τους στοιχείων και της γενικότερης εικόνας και πορείας τους στην αγορά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Χρήστος Μαραγκός Σύμβουλος Διοίκησης σε θέματα Αγορών της εταιρείας ο οποίος έκανε λόγο για τον «τεράστιο αγώνα» που έδωσε την προηγούμενη δεκαετία ενώ αναφέρθηκε και στον εκλιπόντα Στέλιο Σκλαβενίτη. «Μας λείπει αλλά είμαστε σίγουροι πως από εκεί ψηλά που μας βλέπει είναι υπερήφανος για την ανάπτυξή μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την απονομή της κορυφαίας διάκρισης πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής απευθυνόμενος στις διακριθείσες επιχειρήσεις: «Η κυβέρνηση προσπαθεί και νομίζω πως τα αποτελέσματα φαίνονται, να μην αποτελεί εμπόδιο στην επιχειρηματικότητά σας. Να δημιουργήσει ένα ασφαλές και φιλοεπενδυτικό περιβάλλον, στο οποίο να μπορέσετε πραγματικά να αναπτυχθείτε ακόμα περισσότερο. Δεν αφαιρούμε απλά τα εμπόδια σας αλλά προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και τις κατάλληλες συνθήκες».

Η CVC Capital Partners έλαβε τιμητική διάκριση για την δυναμική επενδυτική δραστηριότητα της στην χώρα μας ενώ αρκετές ακόμη σημαντικές εταιρείες από τον χώρο του Λιανεμπορίου και της Bιομηχανίας βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους στην ιδιαίτερη για την ελληνική οικονομία προηγούμενη δεκαετία.

Μας στηρίζουν...