Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

Η πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) Ιουλία Τσέτη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΕΒ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τη 19η Ιουνίου 2024. 

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε από την ίδια στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), ενός φορέα που μετρά 80 χρόνια έργου στην υπηρεσία της εξαγωγικής προσπάθειας της χώρας, με θέμα «Η αυξανόμενη εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας», υπογραμμίζοντας τη σημαντικότητα που έχει η εξαγωγική δράση για την Ελλάδα ως «αιχμή του δόρατος» για την Ανάπτυξη και Βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και βιομηχανιών της. 

Η Ιουλία Τσέτη, εκτός από πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη, είναι φαρμακοποιός MSc, επίτιμη διδάκτωρ του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ, πρόεδρος UN Global Compact Network Greece. Στο παρελθόν έχει εκλεγεί στο Γενικό Συμβούλιο του ΣΕΒ και έχει διατελέσει μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (ΕΦΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Σήμερα είναι γενική
γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

 

Μας στηρίζουν...