Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Δυναμικά το «παρών» στο 3ο Run Greece Αλεξανδρούπολης που έλαβε χώρα την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου με ρεκόρ συμμετοχών, έδωσε η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, και ανέλαβε το συνολικό κόστος της παραγωγής του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ της διοργάνωσης. 
Η διοργάνωση στέφθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία, καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 3.000 σημειώνοντας ρεκόρ, ενώ πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι παράλληλοι αγώνες των 10χλμ, των 5χλμ και του παιδικού αγώνα των 600μ.
Με τη βοήθεια της Top Cut Modiano – η οποία δημιούργησε τα σποτ -, και της Digi8 – η οποία τα διένειμε σε όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, επετεύχθη ο μεγαλύτερος αριθμός προβολής που έχει γίνει ποτέ σε Μαραθώνιο. Σημαντική ήταν και η προσφορά της Media Service που παρείχε πληροφορίες για τη μέτρηση των τηλεοπτικών προβολών του σποτ.

Δείτε το σποτ:

 

Το σποτ είχε περισσότερες από 1.500 τηλεοπτικές προβολές στα κανάλια εθνικής εμβέλειας, πλέον των τοπικών. Επίσης προβλήθηκε στο κανάλι της Βουλής, στις οθόνες κλειστών κυκλωμάτων σε κεντρικά σημεία όπως στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και The Mall, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, στα καταστήματα των τραπεζών Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος και Eurobank, στα καταστήματα Everest κ.α. 
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με άξονες δράσης τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.symmaxiagiatinellada.gr.

 


Πηγή: ereportaz.gr

Ημερομηνία: 30/09/2016