Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει μοναδικά «Δώρα Αγάπης» σε 175 επιλεγμένα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.ab.gr και καλεί όλους να κάνουν τη δική τους πράξη αγάπης τις φετινές γιορτές.

Για 5η συνεχή χρονιά, με αγάπη και φροντίδα, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους. 

Κάθε «Δώρο Αγάπης» έχει το δικό του ξεχωριστό σκοπό, αφού προορίζεται για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής, Έτσι, μόνο με 3,75 ευρώ, μπορείτε κι εσείς να μοιράσετε χαρά και αγάπη δωρίζοντας ένα «Δώρο Αγάπης» σε όποιον επιθυμείτε ή τοποθετώντας το στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Για κάθε «Δώρο Αγάπης» που αγοράζετε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων, έναν διαχρονικό και αξιόπιστο σύμμαχό της στα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Κάθε «Δώρο Αγάπης» περιέχει:   

  • AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr
  • ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr
  • AΒ Τομάτα Πασσάτα Περαστή 500 gr
  • AΒ Αλεύρι όλων των χρήσεων 1kgr
  • AΒ Πέννες 500gr
  • ΑΒ Μαρμελάδα extra φράουλα 500 gr

Μοιραζόμαστε και φέτος το μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με την ΑΒ Βασιλόπουλος!

Μάθετε περισσότερα για το πώς ένα δώρο γίνεται αγάπη, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ.

Λίγα λόγια για την ΑΒ Βασιλόπουλος & την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος, σε όλη τη μεγάλη διαδρομή των 81 χρόνων της, υποστηρίζει μέσα από Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα, αγγίζοντας τις ζωές ολοένα και περισσότερων. Μέσα από ειδικές ενέργειες που υλοποιεί σταθερά, η εταιρεία φροντίζει να γεμίζει το τραπέζι όσων έχουν ανάγκη. Φέτος τα Χριστούγεννα, για 5η συνεχή χρονιά, η ΑΒ στέκεται στέλνει το δικό της μήνυμα προσφοράς: Και αυτές τις γιορτές, με κάθε δώρο αγάπης, προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και μοιραζόμαστε τη μαγεία των Χριστουγέννων.