Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η Arla Foods ένας από τους μεγαλύτερους συνεταιρισμούς γαλακτοπαραγωγών στον κόσμο, κάνει πράξη τη δέσμευσή της, ότι τα προϊόντα της προσθέτουν αξία στη ζωή μας, με ευθύνη απέναντι στο περιβάλλον και στις κοινότητες που ανήκουμε. 

Η εταιρεία ακολουθεί ένα συνολικό πρόγραμμα βιωσιμότητας (sustainability strategy), το οποίο ενεργοποιείται πάνω σε 2 βασικούς άξονες:

  1. Για τον Πλανήτη (στοχεύουμε σε μηδενικό ισοζύγιο εκπομπών άνθρακα μέχρι το 2050, στην βιώσιμη κτηνοτροφία, βιώσιμες συσκευασίες προϊόντων & μείωση των απορριμμάτων τροφίμων)
  2. Για τον Άνθρωπο (πρεσβεύουμε την αξία των γαλακτοκομικών σε μια υγιεινή και βιώσιμη διατροφή & εμπνέουμε σωστές διατροφικές συνήθειες)

Στο πλαίσιο του δεύτερου άξονα ενεργοποίησης (Για τον Άνθρωπο), η Arla Foods, από 7 έως 20 Οκτωβρίου συμμετείχε στο πρόγραμμα «Απλές Πράξεις Μεγάλης Αξίας» το οποίο πραγματοποιείται αποκλειστικά στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, αγοράζοντας προϊόντα της εταιρείας Arla (τυριά Arla και LURPAK Soft), οι καταναλωτές βοήθησαν την εταιρεία να στηρίξει την έρευνα για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας με σωστή διατροφή και άσκηση.

Η έρευνα πραγματοποιείται από το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Υγείας Μητέρας, Παιδιού και Ιατρικής Ακριβείας που εξυπηρετεί πολλές, μοναδικές ανάγκες όλης της χώρας στην προωθημένη μοριακή διάγνωση και στοχευμένη αντιμετώπιση νόσων της εμβρυϊκής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

To πρόγραμμα υποστηρίχθηκε επικοινωνιακά με τηλεοπτικό σποτ, διαφημιστικό υλικό στο σημείο πώλησης μέσα στα καταστήματα, καθώς επίσης και digital banner στην σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ www.sklavenitis.gr  

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη στην Arla Foods είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη συνεταιριστική της κουλτούρα, αποδεικνύοντας με πράξεις ότι στόχος της είναι να φέρνει καθημερινά, μέσα από τα προϊόντα της, υγεία και έμπνευση στους καταναλωτές της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.arlafoods.gr