Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η αποσταγματοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης έδωσε και φέτος το παρόν στο μεγαλύτερο θεσμό για τον παγκόσμιο κλάδο αφορολόγητων ειδών, που απευθύνεται σε επαγγελματίες του Travel/Retail, την έκθεση Tax Free World Association Exhibition & Conference.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις Κάννες και συγκεκριμένα στο Palais des Festivals από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου. Εκεί, η αποσταγματοποιία έδωσε το στίγμα της, με το Ούζο Πλωμαρίου, το εξαιρετικής ποιότητας απόσταγμα που χρόνια τώρα ενώνει τις παρέες.

Η παρουσία του Ούζου Πλωμαρίου στην έκθεση, αποτελεί συνέχεια της αναγνώρισης και παρουσίας του, ως ένα διεθνούς φήμης απόσταγμα. Είναι ενδεικτικό ότι είναι ήδη διαθέσιμο σε σημαντικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών στο εξωτερικό, όπως στο Ισραήλ, στην Τουρκία, στο Ντουμπάι, στην Κύπρο, στο Ιράκ, στην Ισλανδία στη Φινλανδία κ.α. Στο πλαίσιο της έκθεσης δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιηθούν μετά από καιρό σημαντικές συναντήσεις με νέους και υπάρχοντες πελάτες που αναμένεται να συμβάλουν στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών σε χώρες όπως η Ιταλία, Σερβία, Σλοβακία, Ινδία και Παναμάς.

Το Ούζο Πλωμαρίου έδωσε ελληνικό χρώμα στην έκθεση, κάνοντας αισθητή την παρουσία του. Οι επισκέπτες της έκθεσης το αγάπησαν με την πρώτη γουλιά απολαμβάνοντας την πλούσια γεύση και τα αρώματά του. Χάρη στην υψηλή ποιότητα και την ασυναγώνιστη γεύση του, απέσπασε ενθουσιώδη σχόλια. Το Ούζο Πλωμαρίου τράβηξε και τα βλέμματα του διεθνούς τύπου με ένα από τα πιο σημαντικά international έντυπα για τα spirits, το Global Drinks Intel, να γράφει άρθρο αποκλειστικά για το αγαπημένο απόσταγμα των Ελλήνων και όχι μόνο.  

Τις εντυπώσεις έκλεψε και το περίπτερο της αποσταγματοποιίας το οποίο ήταν εμπνευσμένο από το λανσάρισμα του concept των νέων συσκευασιών για τα Duty Free Shops, αυτό των ελληνικών παραδοσιακών καϊκιών. Σκοπός της αποσταγματοποιίας, επιλέγοντας τα παραδοσιακά ελληνικά καΐκια να «ντύσουν» τις συσκευασίες του Ούζου Πλωμαρίου -και συγκεκριμένα 3 αυθεντικά καΐκια που στολίζουν ακόμα και σήμερα τις ελληνικές θάλασσες- είναι να προάγει την ελληνική ναυτοσύνη και να τη διαδώσει σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να «γνωρίσουν» αυτή την παράδοση που έχει αγκαλιάσει το Ούζο Πλωμαρίου και να θαυμάσουν από κοντά τα «καΐκια-πηγή έμπνευσης», καθώς εκτέθηκαν οι 3 αυθεντικοί πίνακες που φιλοτεχνήθηκαν ειδικά για το Ούζου Πλωμαρίου. Παράλληλα, στο περίπτερο της ποτοποιίας προβλήθηκε και η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου. Πρόκειται για μια επετειακή φιάλη η οποία αποτελεί φόρο τιμής στα 200 χρόνια της ελληνικής ανεξαρτησίας και είναι εμπνευσμένη από τα σχέδια των ελληνικών παραδοσιακών φορεσιών της ελληνικής επανάστασης του 1821.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει περάσει πλέον τα σύνορα της χώρας μας και μαγεύει τους πελάτες ανά τα μήκη και πλάτη της γης, προάγοντας την ελληνική παράδοση. Έτσι και στις Κάννες, έφερε άρωμα Ελλάδας, κάτι το οποίο έγινε αντιληπτό και από την διοργάνωση. Συγκεκριμένα ο Managing Director της TFWA, κος John Rimmer, δήλωσε ότι ενθουσιάστηκε με την παρουσία του ελληνικού brand, που έφερε την παράδοση της Ελλάδας στην έκθεση και ταυτόχρονα ευχαρίστησε την ποτοποιία για την συνεχή στήριξή του από το 2018, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη έκθεση.