Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η εταιρεία Μασούτης, η μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας, σε συνεργασία με τη Septona, κορυφαία εταιρεία προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα, στηρίζει στην πράξη το έργο του Ορφανοτροφείου Θηλέων Θεσσαλονίκης «Μέλισσα», καλύπτοντας τις ανάγκες ένδυσης και υπόδησης του ιδρύματος.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνοντας μια χρονιά απτής προσφοράς, εκπρόσωποι των δύο εταιρειών επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος «Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία πραγματοποιείται κάτω από την ομπρέλα του μεγάλου Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Septona «Φροντίζουμε Ήρωες», μέσα από το οποίο μέχρι σήμερα έχει στηρίξει στην πράξη δεκάδες οργανισμούς σε όλη τη χώρα.

Με φροντίδα για τις νέες γενιές και στηρίζοντας το δικαίωμα της προσωπικής έκφρασης στην ένδυση και στην υπόδηση, Septona και Μασούτης ανανεώνουν τη δέσμευσή τους να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των κοριτσιών του «Μέλισσα», σε μια κοινή διαδρομή συνεισφοράς. 

Η. Βασιλεία Μαύρου, διευθύντρια του ιδρύματος, δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την εταιρεία Septona για την εξαιρετική δράση που εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν σε συνεργασία με τα καταστήματα σούπερ μάρκετ Μασούτης, τα έσοδα της οποίας υποστήριξαν τις ανάγκες σε ένδυση και υπόδηση, των παιδιών που φροντίζουμε. Ένα λιθαράκι λοιπόν φροντίδας, εξαιρετικά σπουδαίο, τοποθέτησε η εταιρεία Septona, με σεβασμό και άπειρη αγάπη στο έργο της παιδικής προστασίας».