Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

    

Το «2ο Προϊοντικό σχολείο Φρέσκων προϊόντων» έλαβε χώρα στις 29 Μαρτίου 2023 στην Αθήνα, από την Μασούτης, σε συνεργασία με την Arla Foods Ελλάς. Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των γνώσεων των Διευθυντών & Υποδιευθυντών των καταστημάτων της ΜΑΣΟΥΤΗΣ – περιοχής Νοτίου Ελλάδος – διοργανώθηκε η ημερίδα εκπαίδευσης στις κατηγορίες βουτύρου, μαργαρίνης και τυροκομικών προϊόντων.

Ο κ. Γεώργιος Κανταρτζής, υπεύθυνος κατηγορίας Φρέσκων τυποποιημένων προϊόντων της Μασούτης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Επίσης, τη σημασία της συγκεκριμένης εκπαίδευσης χαιρέτησαν οι κ.κ. Θεόδωρος Γεροστεργιούδης, Γενικός Διευθυντής της Μασούτης, Χαράλαμπος Γιαλαμάς, Διευθυντής Πωλήσεων της Μασούτης και η κα ‘Αντζελα Κοτρότσου, Γενική Διευθύντρια της Arla Foods Ελλάς και ο κ. Νίκος Σκυλάκης Διευθυντής Πωλήσεων Arla Foods Ελλάς.

Η ιστορία, η παραγωγική διαδικασία, οι καταναλωτικές τάσεις καθώς και ο τρόπος συντήρησης και αποθήκευσης για τους διάφορους τύπους τυροκομικών, βουτύρου και μαργαρίνης, εξηγήθηκαν από έμπειρα στελέχη της Arla Foods. Παράλληλα ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, εμπλούτισε την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας, μέσα από την πολύχρονη συνεργασία του με την Arla Foods, τις πολλαπλές χρήσεις του βουτύρου & των τυροκομικών στη μαγειρική & ζαχαροπλαστική.

Στο ευρύτερο πλαίσιο της ημερίδας, η κα Γκαλιτσοπούλου Αυγουστίνα Διευθύντρια Ποιοτικού Ελέγχου της ΜΑΣΟΥΤΗΣ ενημέρωσε γύρω από θέματα «Ποιοτικού Ελέγχου & Υγιεινής» εντός των καταστημάτων και ο κ. Παντουβάκης Κυριάκος Διευθυντής Data Analytics για τη σημαντικότητα της ανάλυσης και αποκωδικοποίησης στοιχείων μέσω των Data Analytics για τις καταναλωτικές τάσεις καθώς και για τη σπουδαιότητα της διαχείρισης και ανάπτυξης των κατηγοριών με στόχο καλύτερα αποτελέσματα για την αλυσίδα και την εξυπηρέτηση των καταναλωτών.   

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες γεύτηκαν λαχταριστά cupcakes & cheesecakes, τα οποία δημιούργησε - ειδικά για την ημερίδα - ο διάσημος pastry chef Στέλιος Παρλιάρος και πολύτιμος συνεργάτης της Arla Foods Ελλάς, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο βούτυρο Lurpak και το Arla Φρέσκο Τυρί Κρέμα.  

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο