Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish




Η εταιρεία μας συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στο 6ο Olympic Day Run Greece, το δρομικό γεγονός που επικοινωνεί διεθνώς την Ελλάδα ως γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και καθιστά τη χώρα παγκόσμιο Ολυμπιακό κέντρο και το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνοντας χιλιάδες δρομείς και θεατές.

 

Με κεντρικό μήνυμα «Ίδιοι στα θέλω, ίσοι στα μπορώ», αποδείξαμε ότι τεχνολογία και αθλητισμός μπορούν να συνδυαστούν και να φέρουν κορυφαίες επιδόσεις Καλύτερης Ζωής. Ως επίσημος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας και Επιτροπής και υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας, η εταιρεία μας ήταν παρούσα στον σπουδαίο αυτό αθλητικό αγώνα, υποστηρίζοντας ισότιμα όλους τους δρομείς, ενδυναμώνοντάς τους για να ζήσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία, όχι μόνο στον αγώνα, αλλά και στην καθημερινότητά τους.

 

Από αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός που αποτελεί και το μοναδικό του είδους του, δε θα μπορούσε να απουσιάζει η Running Team της εταιρείας μας, η οποία συμμετείχε και στις τρεις διαδρομές (1,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ.). Μαζί με αθλητές της Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας, έτρεξαν πλάι πλάι, μεταδίδοντας το μήνυμα της ισότητας και του Ολυμπιακού ιδεώδους.

Για την εταιρεία μας, όλοι είναι «Ίδιοι στα θέλω, ίσοι στα μπορώ», γι’ αυτό και φροντίζει, μέσα από μεγάλες και μικρές δράσεις, να επισημαίνει τη σημασία της συμπερίληψης και της ισότιμης αντιμετώπισης όλων, για μία Καλύτερη Ζωή.