Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ υπέγραψε τη Δευτέρα 8 Μαϊου, την Χάρτα Διαφορετικότητας
Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019. Η Ελλάδα έγινε η 23η χώρα που υπεγράφη η Χάρτα.

Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας η Χάρτα Διαφορετικότητας, υλοποιείται από το ΚΕΑΝ σε συνεργασία με το  Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση - D & I.

Η MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ λειτουργεί με βάση τις αρχές της ισότητας και της ενσωμάτωσης, έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τη διαφάνεια και τον σεβασμό προς όλους. H υπογραφή της Χάρτας  επιβεβαιώνει την συνεχή επένδυση και την ανάδειξη   πρακτικών και πρωτοβουλιών που διασφαλίζουν την αποδοχή, τον σεβασμό και τη διαφορετικότητα χωρίς διακρίσεις που αφορούν το φύλο, την ταυτότητα φύλου, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, το χρώμα του δέρματος, την ηλικία, την εθνικότητα ή οποιαδήποτε μορφής αναπηρία.

Ο  κύριος Πάρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ δήλωσε  : “H υπογραφή της Χάρτας είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην συνεχή προσπάθεια μας να προάγουμε την ισοτιμία, την ισότητα και την διαφορετικότητα στον όμιλο μας και την ευρύτερη κοινότητα μας.’

O κύριος Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος  ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, δήλωσε:

«H ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., η επίσημη, αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd., σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, της PORSCHE AG και της SIXT, στην Ελλάδα, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Η δέσμευση της επιχείρησης στις αρχές και τις αξίες της Διαφορετικότητας επιβεβαιώθηκε μέσω και της υπογραφής της Χάρτας, αποτελώντας την αφετηρία για το σχεδιασμό και υλοποίηση δράσεων που θα ωφελήσουν τόσο την επιχείρηση, όσο και τον ευρύτερο επαγγελματικό χώρο και, σε δεύτερο χρόνο, την κοινωνία. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα τους συνδράμουμε στις πρωτοβουλίες τους, με κάθε τρόπο».

 Μπορεί να είναι εικαστικό ένα ή περισσότερα άτομα, γραφείο και κείμενο