Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η UNI-PHARMA SA αναδείχθηκε ως Growth Winner στα Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας "Growth Awards" που διοργάνωσαν για έβδομη συνεχή χρονιά η Eurobank και η Grant Thornton. Η UNI-PHARMA SA, μία εκ των έξι νικητριών βάσει της αξιολόγησης που πραγματοποίησε η Επιτροπή Βραβεύσεων των “Growth Awards”, διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της έχοντας αξιολογηθεί συνολικά σε ποικίλους σημαντικούς επιχειρηματικούς και χρηματοοικονομικούς δείκτες.

Η βράβευση της UNI-PHARMA SA πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Τελετής Βράβευσης “Growth Awards”, την οποία διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης», του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και μεταδόθηκε διαδικτυακά, την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2023.

Ο θεσμός των Growth Awards επιβραβεύει την αριστεία των επιχειρήσεων που συνδυάζουν τις υψηλές οικονομικές επιδόσεις με μία επιτυχημένη σύγχρονη επιχειρηματική ιστορία, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου επιχειρηματικότητας και εργασιακής κουλτούρας στη χώρα.

Η επιλογή των νικητών γίνεται μέσω της άντλησης πληροφοριών από δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις, για περισσότερες από 8.000 εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με γνώμονα βασικούς χρηματοοικονομικούς δείκτες και ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Στην 20μελή Επιτροπή Βραβεύσεων, προεδρεύουν από κοινού ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank ΑΕ και ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton ενώ ως μέλη της συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας:

Η πρόεδρος και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη κυρία Ιουλία Τσέτη, φαρμακοποιός MSc, Επίτιμη Δρ. Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ, Γενική Γραμματέας ΔΣ του ΣΕΒ και Πρόεδρος του UN Global Compact Network Greece, κλήθηκε από την οργανωτική Επιτροπή των βραβείων να ανεβεί στη σκηνή, και αφού ευχαρίστησε την EUROBANK και την GRANT THORNTON, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή να παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο σήμερα, το οποίο υπογραμμίζει τη άοκνη και διαρκή συμβολή μας στο δύσκολο και ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα GROWTH AWARDS, αποτελούν έναν σημαντικό και αξιόπιστο θεσμό, που στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα».

Ο Corporate Development Director της UNI-PHARMA SA Σπύρος Κίντζιος παραλαμβάνοντας το βραβείο, ανέφερε ότι «ο όμιλος Τσέτη ο οποίος συμπληρώνει εφέτος 60 χρόνια ζωής, αντιστέκεται στις διαρκείς προκλήσεις και δυσκολίες, επενδύοντας συστηματικά σε κομβικές παραγωγικές επενδύσεις, συμμετέχοντας ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, εξάγοντας δυναμικά σε 70 σχεδόν χώρες με το δικό της brand name, ενισχύοντας τις ηθικές συνεργασίες με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, στηρίζοντας το περιβάλλον και ενδυναμώνοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Και όλα αυτά, με τη δύναμη των 700 εργαζομένων του Ομίλου».