Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

 

Η MasterCard, μεγάλος υποστηρικτής της ενέργειας, βοήθησε περισσότερες από 200 οικογένειες να λάβουν μία ηλεκτρική συσκευή.

Η πρωτοβουλία «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» της Κωτσόβολος ολοκλήρωσε τον 1ο χρόνο της δράσης της, προσφέροντας 720 βασικές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές σε άπορες οικογένειες που τις είχαν πραγματικά ανάγκη. Η εταιρεία με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου, την τεράστια συμβολή των συνεργατών της, αλλά και των Δήμων, που συνεργάζονται με το πρόγραμμα, κατάφερε να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας 720 οικογενειών! 

Η πρωτοβουλία απέκτησε σημαντικούς αρωγούς που ενίσχυσαν το πρόγραμμα με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ώστε ακόμη περισσότερα νοικοκυριά να αποκτήσουν μία από τις βασικές συσκευές τους. Μεγάλος υποστηρικτής της ενέργειας είναι η MasterCard, ενώ ουσιαστική συμβολή είχαν οι εταιρείες MORRIS, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Whirlpool και DAVOLINE. 

Μέσα από το πρόγραμμα Δεύτερο Σπίτι, η Κωτσόβολος παροτρύνει τον κόσμο που έχει μία ή παραπάνω ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τις οποίες δε χρειάζεται να τις προσφέρει σε ένα σπίτι που τις έχει ανάγκη. Η εταιρεία, αναλαμβάνει να παραλάβει τη συσκευή, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος δωρεάν, να την επισκευάσει –αν χρειάζεται- να την απολυμάνει και να την παραδώσει στη νέα της οικογένεια. Η πρωτοβουλία έχει ως αποδέκτες τις οικογένειες που ενισχύουν οι δομές κοινωνικής στήριξης των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνή, Ιωαννίνων και Χίου. Οι συσκευές που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι πλυντήριο, κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση, ηλεκτρονικός υπολογιστής, ενώ στην περίπτωση που κάποια από τις συσκευές δεν επισκευάζονται, η εταιρεία αναλαμβάνει να την ανακυκλώσει, διασφαλίζοντας το σωστό τρόπο αποσυναρμολόγησής της και προστασίας του περιβάλλοντος.

Μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» και για το πώς η παλιά σας συσκευή θα μπορεί να αποκτήσει ένα νέο σπίτι, στο secondhome.kotsovolos.gr. Όλοι μπορούμε να γίνουμε μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, ώστε να δώσουμε χαρά σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη!