Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Στην Πάτρα ήταν ο επόμενος σταθμός της έκθεσης η οποία φιλοξενήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών (Νέα Εθνική οδό Πατρών – Αθηνών 38-40), και διήρκεσε από τις 17 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2017. Στο χώρο της έκθεσης λειτούργησε και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά, όπου οι μικροί μας επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, από έμπειρους τροχονόμους. Επιπλέον τα παιδιά που επισκέφθηκαν την έκθεση μπορούν ζωγράφισαν τις δικές τους δημιουργίες, με θέμα την οδική ασφάλεια οι οποίες και εκτέθηκαν στο χώρο.

Η έκθεση εγκαινιάστηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, το απόγευμα, από τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού θεμάτων Αλλοδαπών, Υπηκόων Τρίτων Χωρών και Παράτυπης Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτο Φιλιππάκο, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγο Αδαμάντιο Μητρόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», Γιώργο Καλούδη. Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των επιχειρήσεων και φορέων της Δυτικής Ελλάδας. Παραβρέθηκαν επίσης, πολλοί γονείς και παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης και να δουν τις παιδικές δημιουργίες, ενώ αναμνηστικά δώρα δόθηκαν στα παιδιά από τη Δυτική Ελλάδα που συμμετείχαν στην έκθεση ζωγραφικής, αποστέλλοντας τις δικές τους ζωγραφιές καθώς και στα παιδιά που συμμετείχαν στο βίντεο για την προβολή της έκθεσης. 

Η έκθεση παιδικής ζωγραφικής στην Πάτρα υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των ακόλουθων εταιρειών-επιχειρήσεων:
ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ ΑΕ ΚΥΚΝΟΣ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ΙΟΛΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ, FRIESLANDCAMPINA – ΝΟΥΝΟΥ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε., SKODA KOSMOCAR, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε., HERTZ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΠΟΔΗΛΑΤΑ IDEAL, ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ Α.Ε., ACHAIA BEACH MEMBER OF AIROTEL GROUP OF HOTELS και FISIKON.