Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Wind Running Team
Για μια ακόμα χρονιά η Wind έδωσε δυνατό «παρών» στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 18 Μαρτίου, όπου 20.000 και πλέον δρομείς συμμετείχαν στη μεγάλη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ. Η Wind ήταν ονομαστικός χορηγός στον αγώνα των 3 χλμ., παροτρύνοντας οικογένειες, μικρούς και μεγάλους να γίνουν ομάδα και να απολαύσουν την προσπάθεια και τον τερματισμό.

 Τα μέλη της Wind Running Team έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε όλες τις αποστάσεις (3 χλμ., 5 χλμ. 21.175 χλμ.), ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία των πρωταθλητών - πρεσβευτών της εταιρείας, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Γκελαούζο να κόβει πρώτος το νήμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου, σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ διαδρομής. Χιλιάδες δρομείς πέρασαν από το περίπτερο της Wind στην Πλ. Συντάγματος για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσουν ένα από τα είκοσι Wind Running Packs με δώρο Xiami Fitness Tracker και Powerbank.

Sustainability Leader για το 2017
Πρωτοπόρος σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας αναδείχθηκε η Wind Ελλάς στην τελετή παρουσίασης των The most sustainable companies in Greece για το περασμένο έτος. Το Sustainability Performance Directory, ο Επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης, έχει διαμορφωθεί με βάση τις προδιαγραφές του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας, κατά τα πρότυπα του αντίστοιχου Γερμανικού Κώδικα, και αποτελεί ένα εργαλείο για την υποστήριξη των επιχειρήσεων σε μία σειρά προκλήσεων που αφορούν κανονιστικά πλαίσια, χρηματοδοτήσεις, δίκτυα προμηθευτών κτλ. Η συγκεκριμένη διάκριση επιβεβαιώνει τη διαχρονική υιοθέτηση βιώσιμων πολιτικών από την εταιρεία, καθώς και τη δέσμευσή της να συμβάλει ενεργά και αποτελεσματικά στην προώθηση της ευημερίας του πληθυσμού, στην καταπολέμηση της φτώχειας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Γενικός Διευθυντής Σταθερής Τηλεφωνίας και Εταιρικών Πελατών, κατά τη διάρκεια της τελετής, «καθώς η Wind δεν αποτελεί ένα τοπικό τμήμα/θυγατρική κάποιου πολυεθνικού ομίλου που απλά υλοποιεί το πλαίσιο αειφορίας ως μέρος ενός παγκόσμιου πλάνου, οι πρωτοβουλίες μας, οι σχετικές προσπάθειες και η απόλυτη συμμόρφωσή μας με τον κώδικα βιωσιμότητας αποτελούν την ενσάρκωση του κοινού οράματος διοίκησης και εργαζομένων να επιχειρούμε υπεύθυνα».

Σεμινάρια για ορθή χρήση του Internet
Με μεγάλη επιτυχία διεξάγονται τα επιμορφωτικά σεμινάρια με θέμα «Προστάτεψε το παιδί σου από το ηλεκτρονικό έγκλημα». Η δράση που υλοποιείται από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία iDialogue με την υποστήριξη της Wind, έρχεται να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει γονείς και παιδιά για την αξιοποίηση και ορθή χρήση της τεχνολογίας. Ο Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και Πρόεδρος του Cyber Security International Institute (CSI), Μανώλης Σφακιανάκης, κεντρικός εισηγητής της δράσης, μαζί με συνεργάτες του, ταξιδεύουν σε 10 πόλεις της χώρας. Εκεί εκπαιδεύουν τους συμμετέχοντες για το πώς μπορούν να χρησιμοποιούν με ασφάλεια τις άπειρες δυνατότητες του Ίντερνετ και ταυτόχρονα να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του ψηφιακού κόσμου, αποφεύγοντας κινδύνους.