Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

H έκδοση «Επενδύοντας στην Ελλάδα - Investing in Greece» αποτελεί ένα φιλόδοξο εκδοτικό εγχείρημα της DIRECTION. Δεν πρόκειται για απλή παρουσίαση οικονομικών δεδομένων και επιχειρηματικών πλάνων. Πάνω από όλα, αποτελεί την προσπάθεια καταγραφής του κλίματος αισιοδοξίας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, χάρη -κατά κύριο λόγο- στις σημαντικές επενδυτικές κινήσεις που έχουν εξαγγελθεί ή υλοποιηθεί σε αυτό το διάστημα. Με την έκδοση «Επενδύοντας στην Ελλάδα» επιδιώκουμε να προσδώσουμε συγκεκριμένο χαρακτήρα και να «χαρτογραφήσουμε» την περιρρέουσα θετική ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υπάρχει αυτή η αισιοδοξία. 

Στις σελίδες της καταγράφονται και παρουσιάζονται τα επενδυτικά σχέδια, η στρατηγική, οι προοπτικές και η φιλοσοφία 118 επιχειρήσεων, ελληνικών και πολυεθνικών, που έχουν δηλώσει επίσημα τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους επενδύοντας στο σήμερα και το αύριο της Ελληνικής Οικονομίας, προχωρώντας την Ελλάδα όλο και πιο μπροστά. Επίσης, αναλύονται τα νέα δεδομένα που χαρακτηρίζουν πλέον την ελληνική οικονομία και αγορά, η πρόοδος που έχει συντελεστεί αλλά και ο δρόμος που πρέπει ακόμη να καλυφθεί.

 

Η δίγλωσση έκδοση «Επενδύοντας στην Ελλάδα - Investing in Greece» θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό, υπολογίζοντας ότι περίπου 2.000 αντίτυπα αυτής, θα αποσταλούν στο εξωτερικό σε διακεκριμένα διεθνή πανεπιστήμια, δημοσιογράφους έγκριτων μέσων και διεθνών ειδησεογραφικών δικτύων, ξένους Ηγέτες, Κεντρικά  Όργανα της Ευρωπαϊκής  Ένωσης και τους 751 ευρωβουλευτές, πρεσβείες, διεθνή χρηματιστήρια, διεθνή επενδυτικά funds, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εκπροσώπους της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας και θεσμικούς φορείς.

Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τις βάσεις που μας επιτρέπουν να υιοθετήσουμε την αισιόδοξη οπτική για το μέλλον της χώρας μας και να καταδείξουμε, εντός και εκτός συνόρων, πως η Ελλάδα αλλάζει και ανασυγκροτείται.

Για περισσότερες πληροφορίες και διάθεση της Έκδοσης μπορείτε να επικοινωνείτε με την κυρία Αφροδίτη Χατζή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

DIRECTION BUSINESS NETWORK
Μ. Ασίας 43 Χαλάνδρι | Τ. 210 7712400 | F. 210 7785097 | Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.