Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Nestlé: Πιστοποίηση AWS για το εργοστάσιο Κορπή 
Tο πρώτο εργοστάσιο από όλα τα εργοστάσια νερού στην Ελλάδα και από τα πρώτα της Nestlé παγκοσμίως που αποκτά την πιστοποίηση Alliance for Water Stewardship (AWS), αποτελεί το εργοστάσιο Φυσικού Μεταλλικού Νερού Κορπή.

Η διαδικασία της πιστοποίησης γίνεται από εξειδικευμένο ανεξάρτητο φορέα και είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική. Ωστόσο, η δέσμευση και η συστηματική δουλειά του εργοστασίου για δύο συνεχόμενα έτη οδήγησαν σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική διαπίστευση, με βάση το διεθνές πρότυπο AWS. Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση, που περιλαμβάνει μια σειρά από ενέργειες, αυστηρά κριτήρια, στοιχεία και ενδελεχείς ελέγχους, που βεβαιώνουν την άρτια λειτουργία του εργοστασίου σε σχέση με την ορθή διαχείριση των υδάτινων πόρων. H Nestlé έχει δεσμευθεί για την πιστοποίηση όλων των εργοστασίων νερού της με το συγκεκριμένο πρότυπο μέχρι το 2025, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη θετική συμβολή της εταιρείας στη σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων για την κοινή ωφέλεια.

Χρυσό βραβείο για το NaturNes Bio της Nestlé Στα Healthy Diet Awards 2020
Το βιολογικό βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος NaturNes Bio απέσπασε Χρυσό βραβείο στα Healthy Diet Awards 2020, όπου αποτέλεσε και το μοναδικό προϊόν που διακρίθηκε στην κατηγορία Organic Dairy Products. «Το όραμα του ιδρυτή μας Henri Nestlé μέχρι και σήμερα μας εμπνέει: Να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων αναθρέφοντας πιο υγιείς γενιές, μέσω των προϊόντων μας. Αυτό το βραβείο αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι μένουμε πιστοί στο όραμά μας, καθώς και ότι τα προϊόντα μας δημιουργούνται με γνώμονα την ανάγκη των νέων γονιών για να προσφέρουν ένα υγιές μέλλον στα παιδιά τους», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ιωσήφ Αλεξανδρίδης, Nutrition, Health & Wellness Manager της Nestlé Hellas. Το βιολογικό βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος NaturNes Bio είναι φτιαγμένο από 100% βιολογικό γάλα και βιολογικά φρούτα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, και είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις διατροφικές ανάγκες των βρεφών από τον 6ο μήνα. Διατίθεται σε τρεις γεύσεις: κλασική, αχλάδι-μπανάνα και μήλο-ροδάκινο.

Διάκριση για τα Fitness Toasties της Nestlé 
H Nestlé Ελλάς διακρίθηκε στα Healthy Diet Awards 2020 με το Silver βραβείο στην κατηγορία Healthy Food Product of the Year για τα νέα σνακ από δημητριακά ολικής άλεσης Nestlé Fitness Toasties. Τα Fitness Toasties της Nestlé παρασκευάζονται από 4 είδη δημητριακών ολικής άλεσης όπως βρώμη, σιτάρι, ρύζι και καλαμπόκι. Είναι ψημένα και όχι τηγανητά και πλούσια σε φυτικές ίνες και χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά. Κυκλοφορούν στις γεύσεις: Ντομάτα - Μυρωδικά, Μέλι - Μουστάρδα και Κύμινο - Lime.