Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ χορήγησε την παραγωγή μιας σειράς 9 ημίωρων ντοκιμαντέρ με τίτλο «AEGEAN KALLOS», με στόχο τη διεθνή προβολή της Ελλάδος και την προσέλκυση υψηλού επιπέδου τουριστών που αγαπούν το θαλάσσιο τουρισμό, γιατί η Ελλάδα είναι ένας top τουριστικός προορισμός.

Ένα μοναδικό ταξίδι 14 ημερών, διαδρομές και μέρη που μπορεί κάποιος να επισκεφθεί όταν ταξιδεύει με σκάφος. Η από θαλάσσης προσέλκιση των νησιών μας με σκάφος παρουσιάζει πόσα μαγικά σημεία μπορεί να συναντήσει ο τουρίστας στις κυκλαδικές ακτογραμμές. Το ελληνικό καλοκαίρι, οι ελληνικές θάλασσες, η ελληνική φιλοξενία πάνε παντού και αναδύουν άρωμα Ελλάδος, δίνοντας tips μοναδικών συναισθημάτων και εικόνων ως έξτρα κίνητρο σε όσους σκέφτονται να ταξιδέψουν στη χώρα μας. Η ποιότητα όλων των επεισοδίων είναι σε 4Κ και περιλαμβάνουν θεαματικά υποθαλάσσια πλάνα με χρήση υποβρύχιου drone 4Κ, αλλά και πλάνα με εναέριο drone 4K.

Τα ντοκιμαντέρ έχουν ήδη προβληθεί στην Cosmote TV και τώρα ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη μέσω του διεθνούς καναλιού NAUTICA CHANNEL, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 20 εκατομύρια συνδρομητές σε 44 χώρες στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, προσκαλώντας τουρίστες του εξωτερικού που ασχολούνται με το θαλάσσιο τουρισμό να γνωρίσουν τις αθέατες ομορφιές των νησιών των Κυκλάδων. Τα ντοκιμαντέρ θα προβληθούν για τα επόμενα τρία χρόνια στο Ηνωμένο Βγασίλειο, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ελβετία, την Αυστρία, την Ολλανδία και έπεται συνέχεια.

Για την υλοποίηση της δράσης αυτής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς: ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, FYLY YACHTING, AEGEAN AIRLINES, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ/ΜΥΘΟΣ, ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙ, SAMSUNG GREECE, FRESH LINE, HERTZ, WORLD’S END, WORLD’S END CREW.

Η παραγωγή αυτή είναι μία ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία υλοποιήθηκε με ιδιωτικά κεφάλαια χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και επιχορήγηση από το Δημόσιο Τομέα.