Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στο Mediterranean COSMOS στη Θεσσαλονίκη και ώρα 19:00, στα εγκαίνια της έκθεσης παιδικής ζωγραφικής "Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών" που διοργανώνεται από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ". Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Ιουνίου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό καθημερινά 09:00 - 20:00. Τηλ. επικοινωνίας για ομαδικές επισκέψεις: 2310557541 και 2310557542.

Στη Θεσσαλονίκη «ταξιδεύει» η έκθεση ζωγραφικής με θέμα «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών», μετά την επιτυχία που σημείωσε στην Αθήνα (20 Μαρτίου έως 8 Απριλίου), στο Golden Hall, στο Μαρούσι. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία σε ακόμα περισσότερα παιδιά να  επισκεφθούν την έκθεση και να εκπαιδευθούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ μετά τη Θεσσαλονίκη η έκθεση θα «επισκεφτεί» και άλλες πόλεις της χώρας μας.  

Παιδιά και γονείς καλούνται να επισκεφθούν την έκθεση στη Θεσσαλονίκη, να δουν (214) από τις παιδικές αυτές δημιουργίες και να ενημερωθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας, που θα βρίσκονται στο χώρο για να εκπαιδεύσουν τους μικρούς επισκέπτες σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. Για το σκοπό αυτό, θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τα παιδιά. Επίσης θα υπάρχει κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος και τα απαραίτητα υλικά ζωγραφικής για να μπορέσουν τα παιδιά που θα επισκεφθούν την έκθεση να ζωγραφίσουν και αυτά το δικό τους έργο. Σχολεία στη Θεσσαλονίκη, που ενδιαφέρονται για ομαδικές επισκέψεις στην έκθεση και παρακολούθηση του προγράμματος κυκλοφοριακής αγωγής της Τροχαίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης: 2310 557541 και 2310 557542.

Η έκθεση ζωγραφικής στη Θεσσαλονίκη υλοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των ακόλουθων εταιρειών-επιχειρήσεων: 
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε., ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), KOSMOCAR Α.Ε., AEAGEAN, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, LA PASTERIA, HERTZ, INTERAMERICAN, HOLIDAY INN ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ A.E.E., FRESH LINE, FABER CASTEL, FISIKON, EUROBANK, J. WALTER THOMPSON ATHENS, DIRECTION, LAMDA DEVELOPMENT, ΜΕΒΓΑΛ, ΜΕΛΙΣΣΑ – ΚΙΚΙΖΑΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ, GOODYEAR, SAMSUNG.