Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε, ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις στην ανάκαμψη της οικονομίας και την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος για τη χώρα μας, συμμετέχοντας σε εθελοντικές δράσεις.

Η "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" είναι μια τέτοια εθελοντική πρωτοβουλία των θεσμικών φορέων επικοινωνίας, ΣΔΕ (Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος) ΕΕΔΕ (Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας). ΕΙΤΗΣΕΕ (Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Αθηνών), η Ένωση Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (ΠΑΚΤ) και ΣΕΠΤ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Περιοδικού Τύπου), που ξεκίνησε το 2010. To 2012 έγινε Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία και συνεχίζει τη δράση της με τη συνεργασία ιδιωτικών, εύρωστων και κοινωνικά δραστήριων εταιρειών.

 Θέλοντας να ενισχύσει τον πολιτισμό στη χώρα μας, με την εθελοντική προσφορά των εταιρειών SpotJWT, McCann Erickson, Top Cut, Pan Productions, xRated Film & tv Productions και αποστολή τους στα ιδιωτικά και στα κρατικά κανάλια από την DIGI8, έφτιαξε μια σειρά τηλεοπτικών σποτ μέσα από τα οποία προβάλλεται ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, ο Τουρισμός, το Περιβάλλον και ο Εθελοντισμός. Προς αυτή την κατεύθυνση μπορούν να συμβάλλουν όλοι, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.λπ. Όσοι επιθυμούν, μπορούν λέον να ζητήσουν (δωρεάν) και να προβάλλουν μέσα από τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης των επιχειρήσεών τους τα εν λόγω σποτ.
Τηλ. επικοινωνίας: 213 0230137 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 Δείτε το .pdf