Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

 

H Arla Foods Ελλάς έδωσε δυναμικό παρών στο #Spetsathlon2023, µε την προϊοντική σειρά Arla PROTEIN, όπου συμμετείχε ως επίσημος χορηγός των    αγώνων. H διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά με μεγάλη επιτυχία στο πανέμορφο νησί των Σπετσών το τριήμερο 12 – 14 Μαΐου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Arla PROTEIN Team µε 40 αθλητές, σημείωσε σημαντικές συμμετοχές και  επιτυχίες, τόσο στους αγώνες τριάθλου, όσο και στα υπόλοιπα αγωνίσματα (ποδηλασία, κολύμβηση, δρομικό 5Κ), προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε αθλητές και θεατές.

Η σκυτάλη στο Triathlon Sprint με τους Aνδρέα Αβαγιανό (κολύμβηση), Ιωάννη Μαριόλα (ποδηλασία) και Δημήτρη Σταμούλη (δρομικό) ανέβηκε στο βάθρο χαρίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στην ομάδα. Το χρυσό μετάλλιο μας χάρισε στα 5Κ (στις γυναίκες) η Στέλλα Αλεξανδρίδου σημειώνοντας χρόνο 19’:07’’, δίνοντας σε όλη την ομάδα ευκαιρία για επιπλέον πανηγυρισμούς, μιας και ήταν ο πρώτος της αγώνας 55 ημέρες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού!

Αν και αγωνίστηκαν εκτός συναγωνισμού τερμάτισαν στην 3η θέση στη γενική κατάταξη (triathlon sprint) ο Γεράσιμος Λιγνός με οδηγό τον Γρηγόρη Σουβατζόγλου, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους για την εξαιρετική τους επίδοση. Πρώτες θέσεις στο  βάθρο στην ηλικιακή τους κατηγορία κέρδισαν και οι:  Koυλούρης Δημήτρης (3η θέση sprint triathlon), Παπαμιχαήλ Αγγελική (1η θέση sprint triathlon), Σιδερά Μαρία (2η θέση sprint triathlon) και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος (3η θέση sprint triathlon).

Στους κολυμβητικούς αγώνες των 3Κ την πρωτιά στην γενική κατάταξη κατέκτησε η Αφροδίτη Γιαρένη με εξαιρετικό χρόνο 35:10 ενώ στους κολυμβητικούς του 1Κ το χρυσό στην ηλικιακή της κατηγορία κέρδισε η Χαρά Κουλούρη. Την αθλητική του συμμετοχή στο triathlon sprint και στα 5Κ πραγματοποίησε με καλές επιδόσεις ο γνωστός σεφ και συνεργάτης της Arla, Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των αθλούμενων, το Arla PROTEIN στήριξε τους αθλητές και  φίλους του, μέσα από ένα ξεχωριστό Recovery Area, που περιελάμβανε stretching από εξειδικευμένους επαγγελματίες προπονητές, προκειμένου να διασφαλιστεί, µε τον καλύτερο τρόπο, η ολοκλήρωση της αγωνιστικής τους δράσης. Το Arla PROTEIN Recovery Area οργανώθηκε σε συνεργασία µε το Γυμναστήριο Training Room του γνωστού πρωταθλητή κολύμβησης, γυμναστή και διατροφολόγου Δημήτρη Κουλούρη.

Η CEO της Arla Foods Ελλάς, κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Αrla με το αγαπημένο brand Arla PROTEIN, ήταν χορηγός για 5η χρονιά στο 9o Spetsathlon! Μία διοργάνωση που έχει κερδίσει χιλιάδες οπαδούς, αναδεικνύοντάς το σε ένα κορυφαίο event του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα και που επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το motto του «Νίκη είναι η συμμετοχή!». Πολλές οι διακρίσεις των αθλητών της ομάδας μας, που μας έδωσαν και φέτος πολλές συγκινήσεις! Αυτό όμως που δίνει ξεχωριστό ‘χρώμα’ σε αυτή τη συνεργασία, είναι η δυναμική συμμετοχή της ομάδας που πάντοτε επιδεικνύει αθλητικό ήθος, το οποίο είναι απόλυτα ταιριαστό με τη γενικότερη φιλοσοφία της εταιρείας μας. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια & συμμετοχή!»

Στο #Spetsathlon2023 παρουσιάστηκε στους καλεσμένους της διοργάνωσης και στους αθλητές της ομάδας του Arla PROTEIN, η ολοκαίνουρια προϊοντική σειρά του Arla PROTEIN, τα Arla PROTEIN Puddings.  Σε 3 υπέροχες γεύσεις (Σοκολάτα, Φουντούκι Latte & Αλατισμένη Καραμέλα), προσφέρουν 20g φυσικής πρωτεΐνης γάλακτος ανά κύπελλο των 200g, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Αποτελούν εξαιρετική διατροφική επιλογή για πριν ή και μετά την προπόνηση ή μπορούν να  αποτελέσουν μια γευστικότατη εναλλακτική  - ‘χωρίς τύψεις’ - στην επιθυμία για γλυκό.

Η πρωτοποριακή σειρά Arla PROTEIN περιλαμβάνει επιπλέον γευστικά προϊόντα (ροφήματα γάλακτος, κίτρινο τυρί, cottage), με φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και χαμηλά λιπαρά, που αποτελούν έναν εύκολο και υγιεινό τρόπο ενίσχυσης του οργανισμού για όποιον ακολουθεί ένα αθλητικό και δυναμικό τρόπο ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.arlafoods.gr

Μας στηρίζουν...