Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

    

Το ξεχωριστό αθλητικό περιβάλλον όπου είναι όλοι μοναδικοί – όλοι ίσοι σε περιμένει!

Οι πρώτες δύο σεζόν του UniquAll ήταν ένα πρώτο βήμα για την κοινωνική αλλαγή, όπως οραματίστηκε ο εμπνευστής του, Δημήτρης Παπανικολάου, με τη στήριξη των πρεσβευτών Νίκου Γκάλη και Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Το UniquAll είναι ένα αθλητικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την ενδυνάμωση νευροδιαφορετικών παιδιών. Από το ξεκίνημά του έως και σήμερα εκατοντάδες παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού βίωσαν τη χαρά του παιχνιδιού και ανέπτυξαν τις κοινωνικές και κινητικές τους δεξιότητες μέσα από αθλητικές δραστηριότητες, αθλητές και αθλήτριες ακαδημιών μπάσκετ της Αττικής γνώρισαν τη νευροδιαφορετικότητα και έμαθαν στην πράξη τη συμπερίληψη, ενώ πολλοί κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι πολίτες ένιωσαν το μεγαλείο του εθελοντισμού

Οι δράσεις του προγράμματος έχουν ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο.

Οι «Αθλητικές Ακαδημίες Συμπερίληψης» υποστηρίζουν, επίσης, πρόγραμμα εθελοντισμού. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν και να υποστηρίξουν το πρόγραμμα δεν χρειάζεται να έχουν πρότερη εμπειρία με τον Αυτισμό ή το μπάσκετ. Η μοναδική προϋπόθεση είναι να υποστηρίζουν τις αξίες του UniquAll και να θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Μας στηρίζουν...