Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά, οι περισσότερες εταιρείες δοκιμά ζονται. Κάποιες όμως παρουσιάζουν σημαντικά αποτελέσματα χωρίς να φαίνονται να επηρεάζονται από τις εξωτερικές συνθήκες. Mε 80 καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, η Pizza Fan από το 1996 πρωταγωνιστεί στον κλάδο της εστίασης.

Με αύξηση τζίρου 10,7% μέσα στο 2020, άνοιγμα δέκα νέων καταστημάτων, με rebranding σε όλο το δίκτυό της και έχοντας κάνει την αρχή για μια εξάπλωση στο εξωτερικό, βελτιώνει συνεχώς τη θέση της σε μια αγορά που συρρικνώνεται. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, το μοντέλο αυτό είναι τόσο επιτυχημέ νο, γιατί η Pizza Fan στηρίζει τους franchisees της με ένα επιχειρημα τικό concept που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του, ενώ με 1.500.000 ενεργούς πελάτες, τους προσφέρει αναγνωρισιμότητα από την πρώτη μέρα.

Ταυτόχρονα, δίνει τη δυνατότητα σε έναν σημαντικό αριθμό στελεχών της να γίνουν οι ίδιοι franchisees χωρίς κεφάλαιο, με εξόφληση από τα κέρδη. Και ακόμη από την εταιρεία σημειώνεται πως στην Pizza Fan η κοινωνική ευαισθησία εκφράζεται με κάθε δυνατό τρόπο: με χιλιάδες χορη γίες σε σχολεία και αθλητικούς συλ λόγους και μεγάλη συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δρα στηριότητες. Ίσως αυτό το πιο ανθρώπινο win-win μοντέλο δείχνει σήμερα το δρόμο για το μέλλον των επιχειρήσεων, όπου οι εταιρικοί στόχοι μπορούν να συμβαδίζουν με τους στόχους των συνεργατών, των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου σε έναν κό σμο που μπορεί να γίνει καλύτερος για όλους, αναφέρουν οι άνθρωποι της Pizza Fan.