Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Yπερήφανος υποστηρικτής των Ελλήνων Αθλητών - Η επιτυχημένη ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο είναι γεγονός.

H Arla, με την σειρά Arla Protein, στο πλαίσιο της συμμετοχής στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε ένα Αθλητή στο Δρόμο για το Τόκιο», συνέβαλλε έμπρακτα στο στόχο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που είναι η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση αθλητών με τα ελληνικά χρώματα. Ως εκ τούτου, στήριξε τους παρακάτω αθλητές:

  • Βασιλεία Καραχάλιου στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας 
  • Απόστολο Χρήστου στο άθλημα της Κολύμβησης
  • Περικλή Ηλία στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας

Σε σχετικές δηλώσεις της η κα Άντζελα Κοτρότσου, CEO της Arla Foods Ελλάς, αναφέρει:

 «Η συμμετοχή των αθλητών μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι καλές τους επιδόσεις, έχουν διπλή αξία, καθώς πραγματοποιήθηκαν τόσο υπό την παγκόσμια σκιά της πανδημίας, όσο και με απουσία κοινού από τις κερκίδες, που σημαίνει ότι οι αθλητές κατέθεσαν πέρα από την σκληρή τους προσπάθεια και αξιοσημείωτο ψυχικό απόθεμα για να καταφέρουν να εκπροσωπήσουνε επάξια τα εθνικά μας χρώματα.

Για αυτό και τα συγχαρητήρια μας είναι διπλά και πιστεύουμε ότι εκφράζουν και τον κάθε Έλληνα που μέσα στις συνθήκες που ζούμε, βλέπει στα μάτια αυτών των αθλητών εθνική υπερηφάνεια κι ελπίδα.

Συγκεκριμένα, συγχαίρουμε την Βασιλεία Καραχάλιου στην σημαντική επιτυχία της, που κατετάγη 9η στον κόσμο στην Ιστιοπλοΐα στα σκάφη laser, στην πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Απόστολο Χρήστου για την 11η θέση στον κόσμο στην κολύμβηση (100μ. ύπτιο) αλλά και για το  Πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στην μικτή σκυταλοδρομία και τον Περικλή Ηλία για τον δυναμικό αγώνα που έδωσε στην Ορεινή Ποδηλασία.

Τέλος, θα θέλαμε, σε αυτό το πλαίσιο, να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που μας έκανε την τιμή να συμμετάσχουμε στο εν λόγω πρόγραμμα και να προσθέσουμε και εμείς ένα λιθαράκι σε όλη αυτή την μεγάλη και σημαντική προσπάθεια. 

Στην Arla πιστεύουμε ότι η φυσικότητα, η δύναμη και η ενέργεια μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε να κατακτήσει τα όνειρά του. Oι ιστορίες των αθλητών μας αλλά και το πρόγραμμα Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο δρόμο για το Τόκιο, αποτελούν λαμπρά παραδείγματα και πηγή έμπνευσης για κάθε Έλληνα! »