Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

«Καλύτερη Διοργάνωση Υγείας και Ευεξίας στην Ελλάδα» - Τρία Gold βραβεία απέσπασε το Navarino Challenge, σε συνεργασία με την Costa Navarino και τον Δήμο Πύλου-Νέστορος, στο πλαίσιο των Tourism Awards 2022, φτάνοντας συνολικά τα 45 συνολικά βραβεία στην ιστορία του.

Συγκεκριμένα, απέκτησε Gold Βραβείο στις κατηγορίες «Τουρισμός Υγείας & Ευεξίας», «Pet-friendly Environment» και «Storytelling Excellence». Το επόμενο Navarino Challenge θα πραγματοποιηθεί στις 21-23 Οκτωβρίου, στην Costa Navarino και την Πύλο, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια της διοργάνωσης.

Ας σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο μπορούν να αξιοποιήσουν τις early bird προσφορές που ισχύουν έως τις 31 Ιουλίου με έκπτωση πάνω από 50%, ενώ ο παιδικός αγώνας διεξάγεται χωρίς κόστος συμμετοχής. Official Technology Partner του Navarino Challenge, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, είναι, για 6η συνεχή χρονιά, η Samsung Electronics Hellas.

Η διοργάνωση έχει ενταχθεί στις ελληνικές δράσεις του προγράμματος #BeactiveHellas 2022 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τελεί υπό την αιγίδα της ΓΓ Αθλητισμού. Τη διοργάνωση και το sports production έχει αναλάβει η ActiveMedia Group.