Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η Παπαστράτος αναδείχθηκε ο πιο ελκυστικός εργοδότης στην Ελλάδα για τρίτη συνεχή χρονιά, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα Employer Brand, που πραγματοποίησε η Randstad για το 2023.

Με περισσότερους από 163.000 συμμετέχοντες και 6.022 ερωτηθείσες εταιρείες σε 32 αγορές, η έρευνα Randstad Employer Brand (REBR) αποτελεί την πιο πλήρη και ανεξάρτητη αξιολόγηση της εικόνας, της αναγνωρισιμότητας και της ελκυστικότητας των εργοδοτών, σε διεθνή κλίμακα.

Ως μια εταιρεία που τοποθετεί διαχρονικά στον πυρήνα της τους ανθρώπους της, η Παπαστράτος βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής κατάταξης και το 2023. Η δυναμική αναπτυξιακή της πορεία την καθιστούν έναν εργοδότη επιλογής, που δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας, εξελίσσει σταθερά τους ανθρώπους του και καλλιεργεί μια κουλτούρα ανοιχτού διαλόγου, ισότητας και συμπερίληψης.

Έχοντας προχωρήσει σε ένα μετασχηματισμό - ορόσημο με στόχο μια Ελλάδα χωρίς τσιγάρο, η Παπαστράτος επενδύει σταθερά στην Ελλάδα, την εργασία και την ανάπτυξη των ανθρώπων της. Το 2023 ανακοίνωσε νέα επένδυση 200 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία οδήγησε στη δημιουργία 300 νέων θέσεων εργασίας, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχει πραγματοποιήσει  100.000 ώρες για την ενδυνάμωση των ανθρώπων της μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων reskilling και upskilling σε νέες τεχνολογίες.

H Παπαστράτος τοποθετεί την ισότητα και τη συμπερίληψη στην κορυφή των προτεραιοτήτων της για τους ανθρώπους της ως η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που λαμβάνει σταθερά, από το 2019 μέχρι σήμερα, τη διεθνή πιστοποίηση ίσων αμοιβών “Equal Salary Certification”. Επίσης, έχει καλύψει το 41% των υψηλόβαθμων διευθυντικών και διοικητικών θέσεων της με γυναίκες, έναν χρόνο νωρίτερα από την αρχική δέσμευσή του, ενώ είναι μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας ήδη από το 2020.