Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας της Samsung Electronics Hellas σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών 

Με τη βράβευση των καλύτερων ομάδων ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες ο 4ος κύκλος του Samsung Innovation Campus: Upskilling Digitally, που διοργάνωσε η Samsung Electronics Hellas και σχεδίασε και υποστήριξε επιστημονικά το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με επιτυχία εδώ και 2 χρόνια με περισσότερους από 70 συμμετέχοντες.

 

Τελειόφοιτοι, απόφοιτοι Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, ηλικίας 21-45, ετών που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην ανάπτυξη και σχεδίαση καινοτόμων υπηρεσιών, συνδυασμένα με θέματα που άπτονται της σχεδίασης και αξιολόγηση επιχειρηματικών μοντέλων και στρατηγικών μάρκετινγκ. Μέσα από το πρόγραμμα σπουδών που περιλάμβανε διαλέξεις, ομαδικές εργασίες/workshops, case studies και «ενεργό» μάθηση (action learning), οι συμμετέχοντες ανέπτυξαν δεξιότητες στη σχεδίαση και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και επιχειρηματικής δραστηριότητας e-επιχειρείν, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο του ψηφιακού Μάρκετινγκ και της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ).

 

Η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, ecommerce coordinator του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν – ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δήλωσε σχετικά: «Το Samsung Innovation Program αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του ΑΙ και των analytics, στο οποίο οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν τόσο την τεχνική όσο και την επιχειρηματική πλευρά του Artificial Intelligence και των analytics. Είμαστε χαρούμενοι για την εξαιρετική πολυετή συνεργασία που έχουμε με την Samsung Electronics Hellas».

 

Η Ειρήνη Βασιλείου, Επικεφαλής του Τμήματος Brand & Communication της Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο, συμπλήρωσε: «Το “Samsung Innovation Campus” αποτελεί μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Samsung και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες. Στόχος μας είναι η ενδυνάμωση της νέας γενιάς επαγγελματιών μέσα από την ανάπτυξη γνώσεων σε τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας όπως το e-επιχειρείν, η Τεχνητή Νοημοσύνη και το Internet of Things. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες καθώς και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν – ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».