Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish




Η ACS έλαβε ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο στα Supply Chain Awards 2023, τα οποία επιβράβευσαν για 7η χρονιά τις καλές πρακτικές, τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και τα έργα που έχουν γίνει στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε με:

  • Βραβείο Gold στην κατηγορία «Βέλτιστες Πρακτικές Ταχυμεταφορών» για το δίκτυο των ACS SmartPoint Lockers. Η ανάπτυξη του δικτύου των ACS SmartPoint Lockers αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, αλλά και το μέλλον στην αγορά των ταχυμεταφορών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εταιρεία έχει ήδη εγκαταστήσει 155 ACS SmartPoint Lockers σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, μεγάλες πόλεις και νησιά ανά την Ελλάδα και θα συνεχίσει δυναμικά την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου των «έξυπνων» θυρίδων της.
  • Βραβείο Silver στην κατηγορία «Αριστεία στη last-mile Παράδοση / Εξυπηρέτηση» για τo ACS Mobile App, την εφαρμογή της για κινητά τηλέφωνα, η οποία ανανεώνεται διαρκώς με την προσθήκη νέων δυνατοτήτων. Περιλαμβάνει δε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να είναι ένα «one-stop shop» για την επαφή μεταξύ των πελατών και της ACS. Με δυνατότητες όπως η «e-Κλήση Courier», η ψηφιακή βοηθός ACiStant, η ψηφιακή κάρτα ACS Member, η αλλαγή του σημείου και της ημέρας παραλαβής, η δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας της αποστολής, καθώς και η ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη λειτουργία του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας, οι πελάτες της ACS έχουν πλέον τον πλήρη έλεγχο των αποστολών τους.

Η κ. Έλια Χάραρη, Marketing and Corporate Sustainability Manager της ACS, σημείωσε σχετικά: «Η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει σε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ACS βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών μας, για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας  των πελατών μας».