Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ έλαβε Gold Βραβείο στα HR Awards 2023 στην κατηγορία Best Internal Use of Academies για την «Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ» η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει υλοποιηθεί στην εταιρεία σε συνεργασία με τη HATZI FILAX GROUP.

H τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2023, στο Athenaeum InterContinental Athens. Στη Βράβευση παρευρέθηκαν, ο κ. Γιώργος Κατωπόδης, Διευθυντής HR της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, η κα Αθηνά Χριστοδουλάκη και ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, στελέχη της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ και από την Hatzi Filax Group η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder και  η κα Σοφία Σκευοφύλακα, CCO & Co Founder.

Σκοπός της Ακαδημίας ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι να κρατάει τον εκπαιδευτικό πήχη ψηλά με σύγχρονα εσωτερικά εργαλεία εκπαίδευσης σεμινάρια, webinars, e-Learning μαθήματα και πακέτα ενίσχυσης γνώσης.

Η διάκριση αυτή αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση για την Ακαδημία ΚΡΗΤΙΚΟΣ και το έργο της ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις και επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία τιμά τις δεσμεύσεις της για την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.