Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Με την υπογραφή του Βασίλη Καλλίδη και την επιμέλεια του διατροφολόγου Αναστάσιου Παπαλαζάρου

Από το πρώτο κατάστημα που άνοιξε το 1965 στο Κολωνάκι μέχρι σήμερα, τα everest, αποτελούν την πρώτη επιλογή των καταναλωτών προσφέροντας διαχρονικά αξιοπιστία για την ποιότητα των προϊόντων και μεγάλη ποικιλία στις επιλογές φαγητού και ροφημάτων. Η ανάπτυξη νέων προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται στις διατροφικές τάσεις της εκάστοτε εποχής και παράλληλα μπορούν να καλύπτουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών, αποτελεί βασική προτεραιότητα για την αλυσίδα.

Με γνώμονα την προσφορά μοναδικών γευστικών εμπειριών με ποιοτικά και αναβαθμισμένα προϊόντα, τα everest γίνονται «σημείο συνάντησης» για τον ambassador της μάρκας  chef Βασίλη Καλλίδη και το διάσημο διατροφολόγο Αναστάσιο Παπαλαζάρου. Μαζί, ως το απόλυτο «Power Duo» δημιουργούν έναν ισχυρό συνδυασμό γαστρονομικής τεχνογνωσίας και διατροφικής γνώσης, αναπτύσσοντας τα «Power Meals».

Τα «Power Meals» περιλαμβάνουν μια σειρά προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, που υπογράφονται από τον αγαπημένο chef Βασίλη Καλλίδη. Ο Αναστάσιος Παπαλαζάρου, παρέχει τα διατροφικά claims των νέων προϊόντων αλλά και τα θετικά οφέλη για την υγεία του ανθρώπου προάγοντας και εντάσσοντας την ισορροπημένη διατροφή στην απαιτητική καθημερινότητα του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα λαχταριστά και χορταστικά «Power Sandwiches» όπως το Turkey-Guacamole με γαλοπούλα, καπνιστό τυρί, ψητή κόκκινη πιπεριά, αγγούρι, guacalome και ελαιόλαδο, το Chicken με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, milner, ψητά τοματίνια, ρόκα και ελαιόλαδο ή το Turkey-Milner με γαλοπούλα, milner, ψητή κόκκινη πιπεριά, αγγούρι και ελαιόλαδο. 
Ή αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις μια από τις δροσερές  «Power Salads», όπως η Noodles-Chicken με noodles μαριναρισμένα σε soya, ψητό φιλέτο κοτόπουλο με μαγιονέζα και κάρυ, λάχανο-καρότο, μαρούλι iceberg κόκκινο λάχανο, guacamole & μαύρο σουσάμι, η Chicken-Avocado με ψητό φιλέτο κοτόπουλο, αβοκάντο, κόκκινη πιπεριά, καρότο & κολοκυθόσπορο.    Ή τη σαλάτα Κριθαράκι – Φέτα με κριθαράκι μαριναρισμένο σε pesto rosso, ιταλική σαλάτα, φέτα, τοματίνια, ελιές καλαμών και ρίγανη. Και για ακόμα πιο πλούσια γεύση, μπορείς να συνοδεύσεις τη σαλάτα σου με μία vinaigrette πορτοκαλιού με ginger.

Ανακάλυψε όλη τη νέα σειρά προϊόντων Power Meals σε ένα κατάστημα everest ή παράγγειλέ τα online μέσω του everest app ή του everest.gr.