Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

 

Οι νέοι σήμερα αισθάνονται έτοιμοι να ξεκινήσουν μια πολλά υποσχόμενη καριέρα ως στελέχη ή ως επιχειρηματίες, να αφήσουν το στίγμα τους στην κοινωνία, να μάθουν, να αναπτυχθούν, να ρισκάρουν και να ανακαλύψουν τα όριά τους, ενώ έχουν υψηλές απαιτήσεις από τους εργοδότες τους όσον αφορά τις ηθικές αξίες, την προσφορά, τις ευκαιρίες εξέλιξης και το καλό εργασιακό κλίμα. Από την άλλη, οι εταιρίες δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες για τη στελέχωση του δυναμικού τους. 

Το κενό αυτό  έρχεται να γεφυρώσει μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία των Global Shapers Athens Hub υπό την αιγίδα του World Economic Forum. Το κίνημα Re-Generation Empοwering young internpreneurs via holistic learning experiences by Global Shapers Athens Hub απευθύνεται σε ταλαντούχους νέους όλων των ειδικοτήτων με στόχο την παροχή δεξιοτήτων μέσα από μία σφαιρική εμπειρία που συνδυάζει αμειβόμενη πρακτική άσκηση, εντατική εκπαίδευση, κοινωνική εργασία και καθοδήγηση από καταξιωμένους επαγγελματίες του επιχειρηματικού χώρου.

Η δομημένη αυτή προσπάθεια έχει σκοπό να ανατρέψει τα δεδομένα του επιχειρηματικού κόσμου, δημιουργώντας ένα community μεγάλων πολυεθνικών εταιριών και άλλων ανερχόμενων επιχειρηματικών μονάδων, που ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ενιαίο πρόγραμμα που δίνει εμπειρίες, γνώσεις και
δεξιότητες για ένα εκρηκτικό ξεκίνημα της νεανικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η περίοδος αιτήσεων για υποψηφίους είναι: 29/05-22/06. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr.


Regeneration, a World Economic Forum Global Shapers Athens Hub Initiative

Maria-Tzina Leria
Program Manager
Global Shapers Athens Hub
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Mob no: +30 6936 788077