Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

ΜΑΣΟΥΤΗΣ - HENKEL: ΕΞΟΧΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ»

Ο Μασούτης, σε συνεργασία με τη Henkel και το Δήμο Λαγκαδά, δημιούργησαν την πρώτη ορεινή εξοχική κατοικία στην Ελλάδα που θα φιλοξενεί παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Καραγιάννης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, της Εισαγγελίας Ανηλίκων αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και εκπρόσωποι από τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και τη Henkel. Με στόχο να εμπνεύσουν χαρούμενες και ξέγνοιαστες στιγμές, αλλά και να χτίσουν παιδικές αναμνήσεις ζωής, ο Μασούτης και η Henkel ανέλαβαν όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ανακαίνιση της πρώτης ορεινής εξοχικής κατοικίας, η οποία αποτελεί δωρεά της κυρίας Στυλιανής Μουρατίδου. Το σπίτι υποδέχθηκε τα πρώτα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» το Πάσχα, για να περάσουν τις διακοπές τους.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ

Στο πλαίσιο της μεγάλης πασχαλινής προωθητικής ενέργειας του Μασούτη με τίτλο «245 τυχερά καρότσια κάθε μέρα!», από 1-15 Απριλίου, σε καθένα από τα καταστήματα Μασούτης, κάθε  μέρα, ένας τυχερός κέρδιζε τα ψώνια του. Η ανάδειξη των τυχερών προέκυπτε από τυχαία αυτοματοποιημένη επιλογή. Στην ενέργεια συμμετείχαν όλοι οι καταναλωτές, έχοντας τις ίδιες πιθανότητες, ανεξάρτητα από το ύψος των αγορών τους. Στο ταμείο εμφανιζόταν η ένδειξη «Συγχαρητήρια έχετε τυχερό καρότσι» και ο καταναλωτής κέρδιζε την αξία των αγορών του. Μέσω της ενέργειας, η Μασούτης διέθεσε περισσότερα από 50.000 ευρώ.