Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Ο πρώτος φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, “Think Biz”, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το “Think Biz Academy”, στις 17-18/5/2019 στο ΟΤΕ Academy. Μια μοναδική εμπειρία για φοιτητές, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας, μέσα από ενδιαφέρουσες ομιλίες και διαδραστικά workshops.

Σαν εταιρεία είμαστε υπέρ της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, γι’ αυτό και είμαστε πάντα δίπλα στους νέους ανθρώπους που έχουν όραμα, φιλοδοξίες και θέλουν συνεχώς να εξελίσσονται. Η νεανική επιχειρηματικότητα βρίσκεται σε άνθιση τα τελευταία χρόνια και επιδιώκουμε να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας στη συνεχόμενη ανάπτυξη της και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να ανοίξουν τα φτερά τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. 

Η Pizza Fan βρίσκεται πάντα δίπλα στους φοιτητικούς συλλόγους με το χορηγικό πρόγραμμα «Γεύση Συμμετοχής» και μέχρι στιγμής έχει στηρίξει πάνω από 8.000 συλλόγους και σχολεία. Έτσι και τώρα, η εταιρεία μας θα βρίσκεται με τα προϊόντα της στο χώρο του event, πάντα με την καλύτερη γεύση και ποιότητα, στηρίζοντας αυτό το εγχείρημα. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλα τα νέα παιδιά που αγωνίζονται για ένα καλύτερο μέλλον!